NL Doet dagen bij Dignis

Enk terrasbloemen

Op 10 en 11 maart is het weer zover. Dan vinden in heel Nederland de NL Doet dagen plaats. Ook op diverse locaties van Dignis steken vrijwilligers de handen uit de mouwen. Er wordt veel werk verzet waar medewerkers anders niet aan toekomen. En het is gezellig, bewoners en vrijwilligers maken over en weer kennis met elkaar.

Activiteiten bij Dignis

In de Enk wordt de tuin ieder jaar mooier. Voor deze keer staat er onderhoud op het programma, zoals de beplanting aanvullen en tuinkussens repareren. Ook willen we graag een bewegwijzering door de tuin. Voor deze klus zijn nog vrijwilligers nodig.

In ’t Blauwbörgje worden bewoners extra verwend met een high tea en een muzikaal optreden. De bewoners van het Heymanscentrum kunnen ook genieten van de zoete en hartige hapjes bij de high tea. Ook is er gelegenheid voor een handmassage en handverzorging.

Oranje Fonds en NL Doet

Het Oranje Fonds organiseert jaarlijks de NL Doet dagen en stimuleert daarmee jong en oud om zich in te zetten voor de medemens en meer begrip te krijgen voor elkaar. Ieder jaar doen zo’n 350.000 mensen mee.