Wijkrestaurants

Diner in het restaurant van Gabriël
Geplaatst op 23 februari 2017

In het restaurant van het Heymanscentrum, de Gabriël en de Veldspaat kunnen bewoners uit de woonzorgcentra van Dignis en uit de wijk lekker eten. Iedere dag is er keuze uit smaakvolle, gezonde en verse gerechten tegen een schappelijke prijs. Eten in een Dignis restaurant is een goed alternatief voor als u zelf niet meer kunt of wilt koken. En het is gezellig. Mensen ontmoeten hun buren en nemen hun familie en vrienden mee. Iedereen is welkom.

Nieuwe website wijkrestaurants

Op de nieuwe website www.wijkrestaurants.nl vindt u informatie over openingstijden, menu’s en locaties. Wilt u de catering voor een feestelijke bijeenkomst laten verzorgen door het wijkrestaurant? Dat kan. Kijkt u daarvoor ook eens op de website. En er zijn nog meer mogelijkheden.

Gezellig en sfeervol

De sfeer in de restaurants is gezellig en vriendelijk. U wordt in een sfeervolle omgeving aan tafel bediend. Een maaltijd meenemen naar huis is mogelijk. In de restaurants kunt u ook een kopje koffie of thee drinken.

Kom eens langs

De restaurants zijn gehuisvest in de woonzorgcentra Gabriël in Hoogkerk, Veldspaat in Vinkhuizen en het Heymanscentrum in Corpus den Hoorn. Komt u eens langs? U bent welkom.

Feedback
Dignis

is onderdeel van Lentis