Start Grijs Groen Gelukkig

Geplaatst op 14 februari 2017

Op 2 februari vond de feestelijke startbijeenkomst plaats van het project Grijs, Groen & Gelukkig. Dignis en het IVN werken samen aan een mooiere omgeving rondom de Duinstee in Eelde en de Omloop in Norg. In de komende maanden worden tal van activiteiten opgestart. Er wordt een belevingstuin aangelegd, waar bewoners en hun familie kunnen genieten van de kleuren en geuren van bloeiende planten. En er gebeurt nog meer in de toch al groene omgeving rondom de verpleeghuizen. Medewerkers, vrijwilligers en buurtbewoners werken mee aan de activiteiten om bewoners te laten genieten van buitenlucht en beweging.

Grijs, Groen&Gelukkig startbijeenkomst

Grijs,Groen&Gelukkig muzikale bijdrage

Grijs,Groen7Gelukkig ondertekening van het contract

Feedback
Dignis

is onderdeel van Lentis