Appartementen te huur in Veldspaat

Geplaatst op 9 februari 2017

Comfortabel wonen

In Veldspaat zijn per direct enkele appartementen beschikbaar. U woont hier in een gezellige omgeving met alle zorg 24 uur per dag dichtbij. De comfortabele appartementen zijn ruim opgezet met een woonkamer en aparte slaapkamer. Overal is voldoende ruimte voor gebruik van rolstoel of rollator. De woningen zijn ook geschikt voor (echt)paren.

Prettige omgeving

Bewoners van Veldspaat kunnen meedoen aan veel activiteiten. Het programma is zo samengesteld, dat er altijd wel iets is, dat u aanspreekt. In het atrium vindt u het restaurant, waar u heerlijk kunt eten en een kopje koffie kunt drinken. Het winkelcentrum Vinkhuizen ligt om de hoek, maar u kunt voor de dagelijkse boodschappen ook naar het winkeltje op de begane grond van het woonzorgcentrum gaan. Houdt u van wandelen en buiten zijn? Dan is Veldspaat ook een goede locatie.

Zorg

De professionele zorgmedewerkers zijn dag en nacht bereikbaar. Samen bespreekt u welke zorg u nodig heeft en hoe we u die geven. We helpen onder meer bij uw persoonlijke verzorging en het schoonhouden van uw appartement. Wonen in Veldspaat betekent, dat u in een beschutte, veilige omgeving woont. Om hiervoor in aanmerking te komen heeft u een indicatie nodig (ZZP 4).

Informatie

Wilt u meer informatie of eens komen kennismaken? Neemt u dan contact op met Nienke Oosterhoff, telefoon (050) 5745100.

Feedback
Dignis

is onderdeel van Lentis