eHealth Open Huis een succes

Tovertafel
Geplaatst op 3 februari 2017

Het eHealth Open Huis was een succes. Veel mensen kwamen op 27 januari naar het evenement in de Veldspaat. Voor deze dag had Dignis alle toepassingen op het gebied van slimme technologie bij elkaar gebracht. De bezoekers kwamen uit de wijk, het woonzorgcentrum en collega instellingen. Jong en oud waren er, in totaal ruim 200 personen. Ze konden ervaren wat het betekent als je ouder wordt en het bewegen niet meer zo soepel gaat. Ze schoven aan bij de belevenistafel om herinneringen van vroeger op te halen. Je zag vertederde gezichten bij het aanraken van de Paro en geïnteresseerde blikken bij de informatieve stands over alarmering en technische hulpmiddelen.

Bekijk hier de filmimpressie

Feedback
Dignis

is onderdeel van Lentis