Radio Remember in Blauwbörgje

Geplaatst op 23 december 2016

Speciaal voor de bewoners van verpleeghuis ’t Blauwbörgje is een actie op touw gezet voor een aansluiting op Radio Remember. Deze belevingsradio draait muziek die gericht is op ouderen met dementie. Zij herinneren zich vaak nog de muziek die ze vroeger mooi vonden en beleven er plezier aan om die opnieuw te horen. Het online radiostation is elke dag tussen acht uur ’s morgens en tien uur ’s avonds in de lucht.

Bijdrage Ouderenfonds

’t Blauwbörgje kan de aansluiting en het abonnement betalen dankzij een prachtige bijdrage van het Ouderenfonds. Op 22 december overhandigde de heer Wallinga, ambassadeur voor het Ouderenfonds Noord-Nederland een cheque van 1395 euro aan Alet Bolhuis, psycholoog van ’t Blauwbörgje en Martin Sitalsing, bestuurder van Lentis.

blauwborgje-ouderenfonds-cheque-radio-remember-versie-2

 

Feedback
Dignis

is onderdeel van Lentis