Kerstmarkt in de Enk

Geplaatst op 15 december 2016

Op vrijdag 16 december vindt de jaarlijkse kerstmarkt plaats in verpleeghuis De Enk. Er zijn diverse kraampjes met zelf gemaakte artikelen, zoals kerststukjes, houtsnijwerk, tassen en kleding. Bij het rad van avontuur kunt u mooie prijzen winnen. En er zijn natuurlijk lekkere hapjes en drankjes.

Voor het goede doel

Medewerkers en vrijwilligers van de Enk hopen op een grote opkomst, want de opbrengst is bestemd voor het goede doel. Ze willen graag een feestweek organiseren voor de bewoners. Als ze het beoogde bedrag binnenhalen, wordt dit verdubbeld door het Ouderenfonds.

U bent welkom! De markt is geopend van 13.00 uur tot 16.30 uur en vindt plaats in De Enk op het Lentis terrein in Zuidlaren.

Feedback
Dignis

is onderdeel van Lentis