Zorgmarkt in Alzheimer Café Zuidlaren

Geplaatst op 19 september 2016

Op Wereld Alzheimer Dag 21 september organiseert het Alzheimercafé Tynaarlo een Zorgmarkt. Aanbieders en adviseurs uit de gemeente zijn aanwezig. U kunt informatie krijgen over langer thuis wonen, mantelzorg, dagopvang, het verpleeghuis en dergelijke.

De Zorgmarkt is er voor iedereen die geïnteresseerd is in Alzheimer en dementie, of u nu zelf de ziekte heeft, uw partner of iemand anders in uw omgeving.  De toegang is gratis.

Locatie: De Ludinge in Zuidlaren (Ludinge 4)
Tijdstip: 19.30 uur tot 21.00 uur
Meer informatie: Trias Vera Lolkema: 0592 338 938 of vera.lolkema@stichtingtrias.nl

Voor vervoer kunt u gebruik maken van de speciale Alzheimercafé-bus. Deze haalt u thuis op en zet u na afloop ook weer voor uw eigen deur af. U kunt de Alzheimercafé-bus reserveren via Trias: 0592 – 338 938.  Reserveer uw vervoer minimaal 1 dag van tevoren.

 

 

Feedback
Dignis

is onderdeel van Lentis